Składniki:
200 g makaronu spaghetti
5 ząbków czosnku
3 łyżki oliwy z oliwek
1 łyżka drobno posiekanej natki pietruszki
1 łyżeczka soli
¼ łyżeczki czarnego pieprzu
szczypta chilli
Makaron ugotować w osolonej wodzie. Czosnek drobno posiekać i wrzucić na patelnię do rozgrzanej oliwy, zrumienić. Na patelnię wrzucić odcedzony makaron, dodać przyprawy, dobrze wymieszać. Zdjąć z ognia, wymieszać z pokrojoną pietruszką.
200 g makaronu spaghetti
5 ząbków czosnku
3 łyżki oliwy z oliwek
1 łyżka drobno posiekanej natki pietruszki
1 łyżeczka soli
¼ łyżeczki czarnego pieprzu
szczypta chilli
Makaron ugotować w osolonej wodzie. Czosnek drobno posiekać i wrzucić na patelnię do rozgrzanej oliwy, zrumienić. Na patelnię wrzucić odcedzony makaron, dodać przyprawy, dobrze wymieszać. Zdjąć z ognia, wymieszać z pokrojoną pietruszką.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz